VIDEO Așa arată ultimul tronson din Drumul Expres Craiova-Pitești la care lucrează firmele lui Umbrărescu

VIDEO Așa arată ultimul tronson din Drumul Expres Craiova-Pitești la care lucrează firmele lui Umbrărescu

Asocierea de firme controlată de afaceristul Dorinel Umbrărescu continuă lucrările la tronsonul din Drumul Expres Craiova-Pitești care se conectează cu Autostrada A1, ultimul segment la care lucrează grupul UMB. Datele oficiale spun că stadiul fizic al lucrărilor este 48%, iar cele mai recente imagini filmate cu drona arată cum se văd lucrurile din teren.

La finalul anului trecut, s-a deschis circulația pe tronsonul 3 al Drumului Expres, cu o lungime de aproape 32 de kilometri. Astfel, circulația este deschisă șoferilor pe aproximativ 71 de kilometri. Ultimul tronson, care face legătura între Colonești și A1, are o lungime de peste 31 de kilometri și ar trebui să fie gata cel mai târziu la jumătatea lunii noiembrie 2024, conform condițiilor din contract.

Imaginile disponibile arată că lucrările pe ultima porțiune a drumului înspre Pitești nu sunt încă într-un stadiu avansat. Filmarea este din data de 9 iunie.

Valoarea actualizată a contractului pentru acest tronson este de 755 de milioane de lei fără TVA, conform Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am văzut poza şi mi-am dat seama că nu se leagă ceva” / Lunetistul care a ucis un terorist de la 3,5 km contrazice FBI-ul în cazul atentatului asupra l…

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani

5 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)