VIDEO „Așa fac și la ei acasă?”/O „valoare” s-a dat în spectacol în Bulgaria

VIDEO „Așa fac și la ei acasă?”/O „valoare” s-a dat în spectacol în Bulgaria

Un clip video realizat în Bulgaria, în care apare o mașină cu numere de înmatriculare din județul Sibiu, a devenit viral în ultimele ore pe internet.

Într-un clip viralizat pe rețelele sociale în Bulgaria o familie de români face scandal, iar o femeie se urcă pe mașină, îmbrăcată în costum de baie, încercând astfel să împiedice autoritățile să le ridice vehiculul pe care l-au parcat neregulamentar în stațiunea Sunny Beach, scrie Turnul Sfatului .

Reacția bulgarilor la comportamentul românilor din mașina înmatriculată în Sibiu nu este deloc măgulitoare la adresa noastră.

„Oare așa fac și la ei acasă?”, se întreabă un internaut, care spune că totul s-a întâmplat în zona Sunny Beach. „Acolo fac și mai rău”, răspunde o altă persoană.

Numeroase comentarii sunt jignitoare și fac referire la etnia protagoniștilor.

„Fac circ în loc să plătească 5-10 leva pentru a parca în zona albastră. E greu să te plimbi puțin până găsești un loc de parcare, consumi combustibilul”, spune un alt cetățean bulgar în comentarii.

„Nu respectă legea și tot ei ajung să urle precum copiii”, concluzionează un alt internaut.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși