VIDEO Așa se apără proprietatea în America

VIDEO Așa se apără proprietatea în America

Un clip în care un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, îndreaptă armele către protestatari care treceau prin faţa casei lor a devenit viral în SUA, stârnind controverse în presa americană.

Poliţia s-a arătat favorabilă cuplului, în timp ce procuratura este de altă părere. Poliţia a descris cuplul ca fiind „victimele” încălcării proprietăţii şi atacului din partea unor grupuri de persoane aflate în zonă în scopul unui protest faţă de moartea afro-americanului George Floyd.

În comunicatul poliţiei se arată protestatarii au forţat porţile marcate cu „Proprietate privată”, ignorând semnele cu acces privat de pe stradă. Cuplul i-a informat cu privire la acest fapt şi le-a spus să părăsească zona, moment în care grupul de protestatari a început să-i înjure şi să-i ameninţe.

Victimele s-au înarmat când au observat că şi aceştia aveau arme asupra lor şi au chemat poliţia. Avocatul cuplului a precizat că clienţii săi s-au temut că vor fi atacaţi.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”