VIDEO Asalt asupra Capitoliului: O femeie, suspectată că a vrut să le vândă ruşilor computerul lui Nancy Pelosi

VIDEO Asalt asupra Capitoliului: O femeie, suspectată că a vrut să le vândă ruşilor computerul lui Nancy Pelosi

O femeie în vârstă de 22 de ani este suspectată că a intenţionat, fără succes, să vândă serviciilor ruse computerul liderei democraţilor din Camera Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, furat în timpul asaltului asupra Capitoliului de la 6 ianuarie, transmite AFP.

Potrivit actului de inculpare, consultat de AFP, Riley June Williams, originară din Pennsylvania, s-a numărat printre cei care au luat cu asalt Capitoliul.

Imagini difuzate de postul britanic ITV arată o tânără, a cărei mamă i-a confirmat pentru ITV identitatea, îndemnând mulţimea să se îndrepte spre etajul clădirii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”