VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

VIDEO Asta chiar trebuie văzută...

Examenul auto a avut loc în Argentina iar personajul principal din imaginile surprinse în timpul acestuia a fost o femeie în vârstă de 63 de ani, care a sfârșit cu mașina într-un stâlp. Momentul a devenit viral.

Examen autoFoto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia Images

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere, care au fost împărtășite pe scară largă pe internet, arată mașina la volanul căreia se afla o femeie în vârstă de 63 de ani care își dorea carnet de conducere, notează The Independent.

Doar că examenul din poligonul din orașul Lanus a început timid și s-a sfârșit cu un accident în toată regula.

Femeia a început să ruleze cu viteză redusă, dar apoi s-a urcat pe borduri, a făcut mai multe manevre greșite cu mașina pe traseu ca mai apoi totul să culmineze cu momentul în care a accelerat brusc, întrând într-un stâlp, mașina răsturnându-se într-o parte.

Femeia s-a ales cu răni minori și a fost transportată la spital.


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 Cuplu de criminali în serie? / A fost găsit al treilea cadavru, victimă a cuplului ucigaș din Vaslui

3 Misterul crimei de la Brăila se adâncește. Criminalul este liber iar un fost șef al poliției județene face acuzații grave

4 Un festival pentru swingeri tulbură liniștea unui oraș. Localnicii se plâng că nu pot dormi din cauza „țipetelor și gemetelor”

5 Asta e lumea bună în care credeam că trăim? / Regimul de la Phenian ar fi executat public 30 de elevi pentru vizionarea de seriale sud-coreene