VIDEO Ăsta era „obosit”? Ministrul de Interne, declarații incoerente și penibile, aseară, la Caracal!

VIDEO Ăsta era „obosit”? Ministrul de Interne, declarații incoerente și penibile, aseară, la Caracal!

Ăsta era „obosit”? Ministrul de Interne, declarații incoerente și ridicole, aseară, la Caracal! Declarații incoerente ale Ministrului de Interne: Nici nu pot să vă spun cum s-a acționat, tragedia e atât de mare că nici nu pot să vorbesc coerent. Deocamdată nu avem concluzii. Am propus demiterea șefului Poliției, care e lângă mine.

 Ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga, a apărut dezorientat la declarațiile făcute vineri noaptea la Caracal, după cum arată imaginile video transmise de televiziunile de știri. Moga, numit de Viorica Dăncilă în urmă cu câteva zile, a spus că nu poate vorbi coerent pentru că ”tragedia a fost atât de mare”.

Moga a spus în primă fază că nu are nici o concluzie despre modul în care a acționat poliția, după care, la câteva secunde, a anunțat că l-a demis pe șeful poliției, care era chiar lângă el.

În timp ce ziariștii îi cereau detalii obișnuite despre situația din Caracal, ministrul Moga le-a cerut să nu-i mai pună ”întrebări încuietoare”.

Fragmente din dialogul ministrului Moga cu ziariștii:

Moga: Am adus cei mai buni specialiști, am dispus această anchetă, vă asigur cu toată convingerea că sunt aici până la finalizarea anchetei

Moga: Deocamdată concluzii nu pot să spun, dar vă spun ceva: lucrurile aici nu au o cale de întoarcere. Am spus de prima dată că nu voi tolera niciodată ca lucrătorii vor rămâne, vor pleca..

Ziarist: S-a greșit în acest caz?
Moga: Nici acum nu pot să spun

Ziarist: De ce l-ați demis pe șeful poliției Olt dacă spuneți că nu ați ajuns la o concluzie?
Moga: Pentru că trebuie să luăm măsuri drastrice pentru că ei trebuie să plătească într-un fel sau altul. Și eu pot să plătesc

Ziarist: Deci s-a greșit
Moga: Nu-mi puneți întrebări încuietoare

Ziarist: Deci ne spuneți că nu aveți mari idei, dar l-ați demis pe omul care a condus ancheta
Moga: Din ce pot să vă spun, că eu nu iau măsuri în necunoștință de cauză, dar noi trebuie să dăm un exemplu. Lucrurile nu au fost cum trebuie să fie. E singurul lucru care pot să vi-l spun. Motiv pentru care am propus demiterea șefului Poliției Române care e lângă mine, a prefectului. Trebuia să luăm aceste măsuri pentru că nu pot eu să mă bag în ancheta procurorului. Toate rezultatele vi le vom pune la dispoziția dvs.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...