VIDEO Ăsta este ministrul Apărării în Guvernul României? „România nu are legături cu Dumnezeu, are legături demonice. Trebuie să le dezlegăm”

VIDEO Ăsta este ministrul Apărării în Guvernul României? „România nu are legături cu Dumnezeu, are legături demonice. Trebuie să le dezlegăm”

Ăsta este ministrul Apărării în Guvernul României? Ministrul Apararii, Gabriel Les: „România nu are legături cu Dumnezeu, are legături demonice. Trebuie să le dezlegăm”.

Ministrul Apararii, Gabriel Les, sustine ca „Romania nu are legaturi cu Dumnezeu, ci legaturi demonice” intr-un discurs sustinut intr-o biserica penticostala din Bucuresti, Biserica Profides. 

Discursul a avut loc in noiembrie 2018, dupa esuarea referendumului pentru schimbarea Constitutiei in ce priveste definitia familiei. Les s-a declarat „indurerat” de esec, sustinand ca „Romania are legaturi demonice”.

„Durerea ca referendumul nu a trecut persista in sufletul meu si in inima mea, totusi cred cu tarie ca Dumnezeu stie mai bine decat noi si probabil ca a fost un mesaj pe care ar trebui sa il luam foarte in serios, pentru noi, pentru Romania. Asta inseamna ca nu trebuie sa incetam sa ne rugam pentru ca Dumnezeu sa dezlege legaturile pe care Romania le are astazi nu cu Dumnezeu, legaturile demonice pe care le are, si sa continuam sa ne rugam”, a spus Les in Biserica Profides din Bucuresti.

De la minutul 01.45:

Biserica Profides este o biserica penticostala infiintata de cantaretul Tony Berbece.

„Initial acest nume l-am creat pentru grupul muzical pe care visam sa-l am inca pe cand eram la liceu, iar inspiratia mi-a venit avand in fata un dictionar latin-roman. In anul 2005 am infiintat trupa Profides cu scopul de a raspandi credinta in Dumnezeu si de a incuraja oamenii la o viata curata prin versurile si muzica noastra.

In anul 2015 am inteles ca lucrarea Profides trebuie sa treaca la un alt nivel si sa infiintez o Biserica noua in Bucuresti. Nu este o ambitie omeneasca, ci este o chemare divina, a carei scop il vad adesea prin marturiile celor care vin la intalnirile noastre si gasesc ceea ce cautau, atat vindecare sufleteasca cat si trupeasca si un tel in viata, acela de a fi crestini autentici si de a fi siguri ca dincolo ne asteapta viata cu Cristos”, a explicat Berbece pe pagina bisericaprofides.ro.

Ăsta e ăla care stătea pe telefon în timp ce militarii întorși din Afganistan îi dădeau onorul
    
 Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a fost surprins de fotoreporterii ziarului Bistrițeanul în timp ce făcea un gest extrem de controversat: exact în momentul în care militarii din batalionul Șoimii Carpaților îi dădeau onorul într-o defilare, demnitarul îi ignora și butona telefonul mobil.

 Ceremonia a avut loc sâmbătă trecută, la Bistrița, și a fost prilejuită de repatrierea Batalionului 812 Infanterie, care a staționat în ultimele șase luni în Afganistan, alături de trupele aliate din NATO.

 Exact în momentul în care militarii români treceau prin dreptul tribunei oficiale, ministrul Gabriel Leș a renunțat să mai urmărească defilarea și s-a concentrat asupra telefonului mobil. Ceilalți oficiali prezenți în tribună salutau solemn soldații care purtau drapelul în marș.

Gabriel Leș, aflat la al doilea mandat de ministru, este unul dintre puținii miniștri ai Apărării care nu au făcut serviciul militar.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…