VIDEO Atac cu drone în Rusia

VIDEO Atac cu drone în Rusia

Atac cu drone în Rusia. O dronă s-a prăbușit nu departe de o unitate deținută de Gazprom din districtul Kolomna, regiunea Moscova.

Agenția de stat rusă RIA Novosti și publicația rusă Meduza au relatat despre o seamă de incidente ce au avut loc pe teritoriul Rusiei.

„FSB și autoritățile competente se ocupă de situație”, a declarat Andrei Vorobiov, guvernatorul Moscovei.

Vorobiov a comunicat că ceea ce s-a întâmplat în apropierea satului Gubastovo a fost un atac cu dronă și că „ținta era probabil un obiectiv de infrastructură civilă”, care nu a fost deteriorat.

Canalele ruse Telegram relatează că drona a fost găsită la câțiva metri depărtare de o stație de compresare a gazelor, obiectiv aparținând Gazprom.

Ulterior, acest lucru a fost anunțat și de serviciile oficiale de urgență ale Federației Ruse, potrivit pravda.com.ua.

Marți, o aeronavă neidentificată s-a prăbușit în Adigea, în Districtul Federal de Sud al Rusiei.

În plus, peste noapte s-au auzit explozii în orașul rus Tuapse din Krasnodar Krai, urmate de un incendiu la o rafinărie de petrol Rosneft.

Canalele Telegram au sugerat că a fost un atac cu drone.

Presa locală a relatat pe Telegram despre un incendiu de amploare în regiunea Temriuțki.

În după-amiaza zilei de 28 februarie, 200 de kilometri pătrați de spațiu aerian au fost închise în orașul rus Sankt Petersburg, iar aeroportul local Pulkovo a oprit aterizarea avioanelor după ce un „obiect zburător neidentificat” a fost detectat deasupra orașului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...