VIDEO ATENTAT la Istanbul!

VIDEO ATENTAT la Istanbul!

Cel puţin 20 de oameni au fost răniţi după ce o maşină-capcană a explodat în apropiere de un stadion de fotbal din centrul Istanbulului, la câteva ore după încheierea unui meci între două echipe de top din Turcia, a anunţat ministrul de Interne Suleyman Soylu, citat de Reuters.

UPDATE - Atacul de la Istanbul a vizat forţele de ordine

Atacul de la Istanbul, din apropiere de stadionul unde joacă echipa Beşiktaş, a vizat forţele de ordine, relatează BBC News.

Potrivit ministrului turc de Interne, Suleyman Soylu, două maşini-capcană au fost detonate în apropiere de Vodafone Arena, după încheierea unui meci între echipa Beşiktaş şi Bursaspor.

ACTUALIZARE. Din informațiile disponibile în acest moment, este vorba despre două atacuri cu mașină-capcană, iar țintele au fost forțele de ordine.

Martorii spun că exploziile au avut loc la puțin timp una după cealaltă. Sunt și oameni care spun că ar fi auzit și focuri de armă.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanțe.

Oricum forțe impresionante de securitate erau la stadion pentru că s-a disputat un meci între Beșiktaș și Bursaspor, fosta echipă antrenată de Gică Hagi.

Citește și:

populare
astăzi

1 „Dacă ies lovele, ești prietenul lui cel mai bun! Caracter zero”

2 „Rușine! Trădător de neam și țară!” / Românii, indignați după arestarea trădătorului care spiona pentru Rusia

3 Cum este posibil așa ceva? / Tribunalul București a suspendat recuperarea prejudiciului în dosarul lui Dan Voiculescu

4 VIDEO „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!” / Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul / Ce spune despre micii din Obor

5 Rusia modifică unilateral granițele cu două state NATO în Marea Baltică