VIDEO Au început PROTESTELE la Chișinău/Se scandează: „Jos Dodon”

VIDEO Au început PROTESTELE la Chișinău/Se scandează: „Jos Dodon”

Peste o mie de persoane au iesit in strada la Chisina pentru a protesta fata de modul in care au fost organizate alegerile de duminica, in urma problemelor aparuta in diaspora, unde numerosi moldoveni nu au putut vota pentru ca nu au fost distribuite suficiente buletine de vot, relatează  HotNews.ro .

Ora 16.58: ONG-ul organizator detine si proiectul de televiziune pro-unionista Liber TV, potrivit unui interviu acordat de liderul Vlad Biletchi. De altfel, tot tonul protestului e unul mai degraba pro-unionist si mai putin de protest, desi Maia Sandu nu a folosit in campanie deloc tema unirii cu Romania

Ora 16:49 Manifestantii scandeaza "Jos Dodon"

Ora 16.17: Un tanar lider al manifestatiei striga la portavoce "Jos Moscova!" si scandari impotriva lui Igor Dodon

Ora 16.13: Manifestantii au ajuns la statuia lui Stefan cel Mare

Ora 14:51 Numarul protestatarilor a ajuns la circa 1.000 potrivit Unimedia.

Ora 14:13 Protestatarii au ajuns in fata Comisiei Electorale Centrale si scandeaza: "Jos Mafia". Numarul manifestantilor este in crestere. Organizatorii avertizeaza: "Sa nu atingeti niciun politist si sa semnalati daca simtiti ca sunt provocatori." (Unimedia)

Ora 13:56 Unimedia noteaza ca tot mai multe persoane se alatura protestului pasnic. Se scandeaza: "Demisia" si "Mortii nu voteaza".

Unimedia vorbeste de cateva zeci de persoane. Potrivit Digi24, numarul manifestantilor s-ar ridica la 200, iar imaginile difuzate de privesc.eu par sa confirme a doua estimare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…