VIDEO Au umblat americanii la „cutia cu maimuțe”? Vehicule rusești făcute „terci” de ceea ce pare a fi un nou tip de armă folosită de ucraineni!

VIDEO Au umblat americanii la „cutia cu maimuțe”? Vehicule rusești făcute „terci” de ceea ce pare a fi un nou tip de armă folosită de ucraineni!

Site-ul specializat Ukraine Weapons Tracker prezintă imagini cu ceea ce pare a fi a doua utilizare documentată a unei misterioase muniții de atac de vârf de către forțele ucrainene.

În imagini se vede un un vehicul care se pare că transporta ofițeri ruși explodează după ce este atacat. O a doua mașină se răstoarnă, câteva secunde mai târziu.

Prima înregistrare cu utilizarea acestui tip de armă au fost difuzate de același site în data de 29 iulie. Un vehicul de luptă al infanteriei rusești a fost filmat în timp ce era lovit cu o muniție necunoscută. „Deși arată oarecum asemănător cu submunițiile SMArt văzute anterior, unele aspecte precum viteza și unghiul sunt diferite aici. Este posibil să vedem ceva ce nu a fost documentat înainte”, potrivit sursei citate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

5 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori