VIDEO Avertismentul profesorului Vlad Ciurea: „Când se declanșează cancerul cel mai frecvent? Vă spun un secret, la stres. Feriți-vă de stres!”

VIDEO Avertismentul profesorului Vlad Ciurea: „Când se declanșează cancerul cel mai frecvent? Vă spun un secret, la stres. Feriți-vă de stres!”

Învitat în podcastul „Fain&Simplu”, găzduit de Mihai Morar, renumitul medic neurochirug, care a operat și a ținut în mână soarta a 23.842 de pacienți, neochirurgul Vlad Ciurea, a dezvăluit ce și când se poate declanșa cancerul. „Noi ne naștem cu un bagaj genetic de 20 de mii de gene, pe care se transmite totul, de la stră-stră-străbunici”.

Când se poate declanșa cancerul

„Acolo sunt acumulate toate, eu sunt sigur că am și gena cancerului, am și gena hipertensiunii, am și gena diabetului, nici una nu le-am făcut din astea. Am toate astea pe genele mele. Când se activează? Foarte interesantă ideea profesorului Adrian Restian. Când? Când iei dintr-o anumită stare, de depresie, de supărare, de nervi, de ceva care nu merge, și atunci se activează ca un pianist care a apăsat pe clapă și a intrat în clapă, să zice, de neoplazie.

Când se face neoplazia cel mai frecvent? Vă spun un secret, la stres. Feriți-vă de stres! Stresul provoacă cea mai mare dereglare în creier, în organism, și atunci nu se mai adună stânga cu dreapta și dacă nu se adună se produce dereglare din creier în organism, și organismul produce aceste neoplazi.

Și atunci trebuie să evităm să avem neoplazie prin stres. Foarte interesantă această prezentare pe care am spus-o. Deci evitați starea de stres. Și de aici este și faza din care apare această nefrozare, care se numește ardere/prăjire a creierului”, i-a explicat neurochirurgul Vlad Ciurea gazdei Mihai Morar, în podcastul „Fain&Simplu”.

Cum ne îmbolnăvim creierul

De asemenea, renumitul medic a menționat cu ne îmbolnăvim creierul: „Observați că în familie s-au produs certuri, scandal, s-au produs niște stresuri imense la servici.. există o boală căreia nu îi pot spune numele care e un fel de cancer cerebral ... și la toți cei care fac cancer cerebral se dovedește o cauză de supra-stres psihic. Marele meu profesor spunea că «omul care dă cu sapa și cade jos în șanț, mai mult sau mai puțin amețit, niciodată nu o să facă această boală de cancer cerebral, asta aparține numai superintelectualilor care au activitate deosebită».

Deci, a fost un scriitor maghiar suprasolicitat și a scris și o carte «Călătorie în jurul creierului meu». La fel, suprasolicitarea nervoasă duce la acest lucru, de aceea și în limba română se spune «Fericiți cei sărăci cu Duhul».

Deci trebuie creierul să-l odihnim, să nu-l suprasolicităm, să punem o barieră între activitatea noastră cerebrală și să nu mergem mai departe, să-l punem la luptă când nu mai poate”, a mai adăugat Vlad Ciurea, potrivit click.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...