VIDEO Avocat: Polițistul acuzat de pedofilie a recunoscut faptele

VIDEO Avocat: Polițistul acuzat de pedofilie a recunoscut faptele

Polițistul acuzat de pedofilie și-a recunoscut faptele, spune avocatul său. Bărbatul este acuzat că a abuzat doi copii în liftul unui bloc din Drumul Taberei. Avocatul spune că polițistul a recunoscut o faptă similară din 2012 şi e, în continuare, suspect în alte cazuri. Bărbatul va fi prezentat azi instanţei cu propunere de arestare preventivă, relatează  Digi24 .

Dumitra Constantin Adi, avocat: Da, într-un final și-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut. Una în 2012 și aceasta recentă din 5 ianuarie 2018.

Reporter: Ce urmează procedural?

Dumitra Constantin Adi: Este reținut pentru 24 de ore, ulterior urmează ce o să decidă domnul procuror, să meargă la instanță.

Reporter: Va fi dus în seara asta la instanță?

Dumitra Constantin Adi: Nu va fi dus în seara asta. Din câte știu eu, cred că mâine (astăzi, n.r.). Cam atât.

Reporter: Alte fapte i-au mai fost puse în spate?

Dumitra Constantin Adi: Există niște suspiciuni. Se află în faza de cercetare. Urmează să vedem dacă există probe și pentru alte fape.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cu ăștia vrea Rusia să cucerească Ucraina?

2 VIDEO Păzea, Ucraina, că vin trupele de „elită” ale Rusiei!

3 Pe internet circulă informația neconfirmată că Xi Jinping a fost plasat în arest la domiciliu de către Armată

4 Bătrânul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7 a fost demnitar în Guvernul Văcăroiu / Ce a scris în biletul de adio

5 I-a condamnat la moarte / Putin a refuzat cererea comandanților ruși de retragere din orașul Herson, într-un mod ordonat, pentru salvarea vieților solda…