VIDEO Băsescu: Țărănușul Dragnea să-şi spele dinţii înainte să dea lecții națiunii și să vorbească de lovitură de stat!

VIDEO Băsescu: Țărănușul Dragnea să-şi spele dinţii înainte să dea lecții națiunii și să vorbească de lovitură de stat!

Băsescu: Cred că un băiat venit de la țară, cum e amărâtul de Dragnea, care înainte să-și spele dinții vine să dea lecții națiunii, ar trebui să se abțină de la a vorbi despre lovituri de stat.

Traian Băsescu a lansat un atac fără precedent la adresa PSD și a liderului, Liviu Dragnea. Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, președintele PMP a susținut că Dragnea ar trebui să se abțină, nu să se apuce să dea lecții oamenilor. Băsescu nu a ezitat nici să taxeze PSD pentru faptul că a amenințat cu o contramanifestație.

Întrebat dacă protestele de duminică seară au fost o lovitură de stat, așa cum a declarat Liviu Dragnea, Traian Băsescu a răspuns: ”dacă asta e lovitură de stat, ce Dumnezeu a fost aia din vara lui 2012, când au decapitat Senat, Camera Deputaților, Avocatul Poporului, președintele Rmâniei și au schimbat regulile de funcționare a CCR? Cred că un băiat venit de la țară, cum e amărâtul de Dragnea, care înainte să-și spele dinții vine să dea lecții națiunii, ar trebui să se abțină de la a vorbi despre lovituri de stat”.

Întrebat ce părere are despre faptul că social-democrații au amenințat cu contramanifestații, Băsescu a răspuns: ”au rămas cu reacții din vremea mineriadelor! A ieșit societatea civilă în Piața Universității în 90, au chemat și ei minerii, a ieșit PNȚCD într-o manifestație, au scos și ei 23 August și ce au mai scos. Atâta minte au! Sunt lamentabili din punct de vedere politic, jenanți! Cum să faci contramanifestație la 27 de ani de la Revoluție? Câtă minte să ai să vorbești de așa ceva, când cu UDMR ai peste 60% în Parlament?”.

Băsescu: Așa niște prostălăi încă nu am văzut... Niște găinari cu procente mari! Iohannis i-a umilit pur și simplu pe toți deștepții din PSD

Traian Băsescu a declarat, într-o intervenție pentru B1 TV, că nu a văzut în politica românească ”prostălăi” mai mari decât cei de la Guvernare, care s-au dovedit a fi capabili să creeze o criză, dar nu și să o gestioneze.

Liderul PMP a mai susținut că politicienii PSD și ALDE sunt extrem de slabi și că Iohannis a reușit să-i umilească.

”E o porcărie (modul în care Guvernul Grindeanu a prezentat OUG privind grațierea - n.r), pentru că a trezit suspiciuni că e dată în interesul unor grupuri, nu că e o grațiere colectivă pe care fiecare țară o face la un anumit interval de timp. Dar atunci când apar suspiciuni că e dată cu dedicatie sigur că reacțiile populației sunt, pe bună dreptate, adverse.

Părerea mea e că PSD s-a arătat incapabil să gestioneze crize. Așa niște prostălăi încă nu am văzut... Sunt capabili să creeze crize, dar sunt incapabili să gestioneze crizele pe care le-au creat.

I-aș invita să plece de la Victoria, pentru că nu sunt pentru aceste vremuri în care se produce Brexit, în care Trump cât de cât pune sub semnul întrebării NATO. Ei se ocupă de găinării. Sunt găinari cu procente mari!

Președintele a jucat mai bine ca toți deștepții din PSD. I-a umilit pur și simplu și își pregătește al doilea mandat. Ei sunt mari și naivi și incapabili să gestioneze o criză.

Ăștia ar trebui să plece de bună voie la cât de slabi sunt politic. Să se ceară afară! Să ai procentaj din ăsta în Parlament și să fii umilit pentru că ești incapabil să iei decizii în timp de criză... I-am avut în față zece ani și am reușit să-mi termin ambele mandate pentru că au fost slabi, iar acum sunt mai slabi decât au fost vreodată”, a declarat Băsescu pentru B1 TV.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...