VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită

VIDEO Bătaie generală într-un club de fiţe după ce o „pisi” s-a plâns lui „iubi” că a fost pipăită

Scandalul a pornit în mijlocul clubului între mai mulţi bărbaţi, din două grupuri diferite, după acuzaţiile aduse de o fată.

O bătaie generală s-a iscat într-un club de fiţe din Iaşi, Skin, când o fată a acuzat mai mulţi bărbaţi că au încercat să o atingă, fără acordul ei.

Tânăra s-a dus imediat la masa la care se afla iubitul ei împreună cu mai mulţi prieteni şi i-a povestit ce s-a întâmplat, iar doar câteva secunde mai târziu, un scandal monstru a izbucnit în aproape întreg clubul.

Scandalagiii au început să arunce cu scaune şi cu alte obiecte care le cădeau la îndemână, fugărind petrecăreţii din jur, care nu aveau legătură cu cele două grupuri.

"La data de 13 iunie a.c., conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a dispus sesizarea din oficiu şi demararea de îndată de verificări, cu privire la conflictul care a avut loc între mai multe persoane într-un club din municipiul Iaşi, în noaptea de 12/13 iunie a.c.. În cadrul cercetărilor au fost ridicate şi vizionate imagini de pe camerele de luat vederi, au fost identificaţi şi audiaţi martori, precum şi persoanele care ar fi fost implicate în conflict.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice. Pana in prezent niciuna dintre persoane nu a depus plângere penală.
În baza probatoriului administrat în cauză, doi dintre barbatii bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul IPJ Iaşi. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi.
Alţi doi scandalagii au fost reţinuţi, câteva ore mai târziu, de către poliţişti.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”