VIDEO Bătaie în avion între pasageri, după ce unul dintre ei a refuzat să poarte mască

VIDEO Bătaie în avion între pasageri, după ce unul dintre ei a refuzat să poarte mască

Doi pasageri ai unei curse aeriene interne din Statele Unite s-au luat la bătaie în avion, după ce unul dintre aceștia a refuzat să poarte mască în timpul zborului,  informează CBS News .

Bătaia a izbucnit chiar înainte de decolarea avionului de la Mesa, Arizona, cu destinația Provo, Utah și a fost filmată de către o femeie care se afla lângă cei doi.

 

Conflictul s-a declanșat după ce o stewardesă a rugat un pasager să poarte mască de protecție. Respectivull bărbat avea deja o vizieră de protecție dar, conform regulilor companiei aeriene, „vizierele trebuie purtate împreună cu o mască și nu pot fi folosite drept o alternativă la masca de protecție”.

Pasagerul, în vârstă de 52 de ani, a început să se certe cu stewardesa în legătură cu acest lucru, moment în care un alt pasager, aflat pe locul din față, a intervenit și a început să-l înjure pe bărbatul care nu purta mască.

Conform unui comunicat al poliției, bărbatul fără mască l-a lovit apoi cu cotul pe pasagerul din fața sa, scenă care nu a fost surprinsă în înregistrarea video.

Imaginile arată momentul în care mai mulți pasageri încearcă, alături de un reprezentant al aeroportului, să-l imobilizeze pe bărbatul de 52 de ani, în timp ce pasagerul aflat pe locul din față încearcă să-l strângă de gât, să-l tragă de păr și să-i dea câțiva pumni în spate.

În cele din urmă, bărbatul care a refuzat să poartă masca a fost scos din avion sub escorta polițiștilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale