VIDEO Bia Khalifa a făcut publice imaginile de după bătaia cu Anne Bâgu din club

VIDEO Bia Khalifa a făcut publice imaginile de după bătaia cu Anne Bâgu din club

Bia Khalifa s-a bătut în club cu colega sa de breaslă, Anne Bâgu. Cele două au început conflictul după ce dansatoarea a bruscat-o pe fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

​Bia Khalifa a fost protagonista unui scandal de proporții, într-un club din București. Blondina dansa pe scena amplasată în incinta localului când Anne Bâgu a trecut pe lângă ea și a bruscat-o. În acel moment, blondina și-a ieșit din minți și a început o adevărată bătaie între fete.

După ce s-au înjurat și și-au împărțit pumni și picioare, cele două au continuat schimbul de replici în parcarea localului în care se aflau. Acolo, blodina a scuipat-o pe dansatoare de mai multe ori, apoi s-a urcat în mașina prietenei sale, pentru a o urmări pe Anne Bâgu.

Pe Instagram s-a viralizat un videoclip în care Bia Khalifa se află în mașina prietenei sale și țipă la Anne Bâgu să coboare geamul. Mai mult decât atât, în imagini vedeta este înjurată de fratele dansatoarei, cu care are și un schimb acid de replici.

Mai mult decât atât, blondina a făcut publice și conversațiile pe care le-a avut cu șoferul de taxi al Annei Bâgu. Bărbatul a spus, prin mesaje, că tânăra înjura când s-a urcat în mașină și că nu știa exact cum să reacționeze, în timpul scandalului.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB