VIDEO Blejnar, adus cu MANDAT la DNA! Este INCULPAT într-un NOU dosar de trafic de influență și LUARE DE MITĂ!

VIDEO Blejnar, adus cu MANDAT la DNA! Este INCULPAT într-un NOU dosar de trafic de influență și LUARE DE MITĂ!

Fostul șef al ANAF, Sorin Blejnar, a fost adus cu mandat la sediul DNA Ploiești unde va fi audiat într-un nou dosar! Este prima dată când Sorin Blejnar este audiat la DNA Ploiești. Blejnar a fost adus cu mandat din Bucuresti la Directia Anticoruptie din Ploiesti de catre politisti de la operatiuni speciale. Potrivit unor surse judiciare, Blejnar este inculpat intr-un dosar penal de trafic de influență și luare de mită în legătură cu un contract IT încheiat în 2011. El ar fi primit 20% din contract, adică suma de 13 milioane de lei.

Citește și CUTREMUR/Blejnar și Udrea, TURNAȚI de Pinalti la DNA! Firele duc la Băsescu!

In acelasi dosar este vizat si un fost director de achizitii din cadrul ANAF, asupra caruia Sorin Blejnar si-ar fi exercitat influenta pentru incheierea contractului cu firma din domeniul IT, conform surselor judiciare, citate de Agerpres.

Surse judiciare au declarat ca este vorba de Dan Stroe, fostul director de achizitiii din ANAF, implicat in 2012 intr-un dosar privind o evaziune de 40 milioane de euro. Anchetatorii DIICOT au gasit atunci la Stroe acasa un seif cu 600.000 de euro, relata Mediafax in iulie 2012.

Blejnar a fost condamnat, in iunie, in prima instanta, la cinci ani inchisoare cu executare in dosarul 'Motorina', in care este acuzat alaturi de sotii Radu si Diana Nemes de complicitate la evaziune fiscala si constituirea unui grup infractional organizat.

Știre în curs de actualizare



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia