VIDEO Blonda din Rusia cu picioare lungi l-a zăpăcit pe Florin Călinescu: „E pentru prima oară când văd porumbelul păcii”

VIDEO Blonda din Rusia cu picioare lungi l-a zăpăcit pe Florin Călinescu: „E pentru prima oară când văd porumbelul păcii”

Moment spectaculos pe scena de la Românii au talent luni seară, 15 martie, când o dansatoare blondă din Rusia a stârnit numai reacţii de admiraţie din partea celor prezenţi în platou.

Marina Grigoreva, în vârstă de 32 de ani, din Rusia, s-a urcat pe scenă îmbărcată într-un body sexy din dantelă şi o pereche de tocuri extrem de înalte, folosite cu precădere de dansatoarele la bară, scrie Click.ro.

Blonda şi-a prezentat toate atuurile în timpul momentului său, însă şi înainte de a începe numărul, aceasta a stârnit admiraţie, ieşind în evidenţă în special picioarele ei lungi şi bine lucrate. 
 
Smiley „a leşinat” de pe scaunul de jurat încă de cum Marina şi-a făcut apariţia. Numărul său de dans a fost plin de mişcări lascive, aşa cum era de aşteptat, însă rusoaica îşi susţinea cu agilitate şi forţă şi exerciţiile la bară, ajutată de musculatura lucrată. „Sunt frumoasă şi îmi place când mă priveşte lumea”, a declarat aceasta ulterior.
 
Juraţii au fost de acord cu ea şi i-au oferit 4 de „Da”, însă comentariul lui Florin Călinescu a fost cel care a făcut deliciul publicului. „De mic copil m-am întrebat cum arată porumbelul păcii. E pentru prima oară în viaţa mea când am văzut porumbelul păcii”, a spus acesta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

3 Interesante amănunte...

4 Imagini care dau fiori soldaților ruși

5 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina