VIDEO Britanicii simt pe propria piele ARĂTAREA PISICII!

VIDEO Britanicii simt pe propria piele ARĂTAREA PISICII!

Mii de vehicule, inclusiv unele din România, sunt blocate de peste 20 de ore pe autostrăzi din Marea Britanie, în contextul în care traficul feriboturilor între porturile Dover (Marea Britanie) şi Calais (Franţa) este perturbat din cauza controalelor suplimentare introduse de autorităţile franceze. 

În contextul în care zeci de mii de oameni au petrecut zile şi nopţi în aşteptare pe autostrăzile care fac legătura cu Portul Dover, autorităţile britanice au anunţat duminică dimineaţă că vor oferi asistenţă agenţilor francezi în accelerarea verificărilor vehiculelor, informează BBC, citat de Mediafax.

Problemele par să se amplificat de vineri, numeroase vehicule rămânând blocate chiar şi 14 ore pe autostrăzile britanice M20/A20 şi M2/A2, care fac legătura cu portul Dover.

Duminică dimineaţă, blocajele în trafic erau de cinci ore, iar aşteptările în port de două ore. Traficul feriboturilor care facă legătura între Marea Britanie şi Franţa este perturbat din cauza controalelor suplimentare introduse de autorităţile franceze.

Mii de vehicule şi zeci de mii de oameni sunt blocaţi pe autostrăzi ore întregi, fără acces la grupuri sanitare şi apă. Autorităţile britanice au distribuit zeci de mii de sticle de apă plată. Situaţia este mai complicată pentru famiiile cu copii blocate pe autostrăzi, în condiţiile temperaturilor ridicate.

 Printre vehiculele blocate sunt şi unele din România. O imagine difuzată de BBC surprinde un TIR înmatriculat în judeţul Hunedoara.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

2 Birchall, cu colții în jugulara lui Streinu-Cercel: Se pare că imunitatea parlamentară bate imunitatea medical…

3 De asta i-o fi pus Firea directori? / Semnați dom’le că dacă era vreun dosar la DNA știam, că-s prieten cu Călin…

4 Sensurile giratorii din România versus cele din Anglia. „Englezii habar n-au cum se fac banii“

5 PSD continuă linia infracțională / Avocata lui Dragomir, implantată de cuplul Vasilescu-Manda în fruntea listei …