VIDEO Căcâna reloaded/Campanie PSD la Iași, în județ: mici, bere, fanfară

VIDEO Căcâna reloaded/Campanie PSD la Iași, în județ: mici, bere, fanfară

PSD a organizat o serbare câmpenească în toată regula în week end la Schitu Duca, o mare comună din județul Iași. Printre vorbitori, parlamentarii Vasile Câtea și Bogdan Cojocaru și șeful PSD Iași (municipiu), Marius Ostaficiuc.

După cum se poate vedea în imaginile filmate la Schitu Duca, oamenii nu respectă nici un fel de regulă de distanțare, la discursuri se asistă umăr la umăr, măști se mai poartă, dar multe superficial iar unii din vorbitori nu se încurcă cu măști.

Liderii de partid de la oraș au ținut discursuri despre cum PSD i-a ajutat pe săteni iar sătenii ar putea și ei să ajute PSD pe 27 septembrie, la vot. Numele lui Mihai Mihalache, primarul PSD din Schitu Duca, s-a rostit des.

Grătarele au sfârâit în tot acest timp, fumul a înconjurat scena, fanfara tocmită special pentru acest prilej a acompaniat vorbele electorale și comentariile de pe margine.

Ținuta zilei a fost de culoare roșie, tricou sau cămașă, ca să se asorteze cu partidul.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante