VIDEO Căcâna reloaded/Campanie PSD la Iași, în județ: mici, bere, fanfară

VIDEO Căcâna reloaded/Campanie PSD la Iași, în județ: mici, bere, fanfară

PSD a organizat o serbare câmpenească în toată regula în week end la Schitu Duca, o mare comună din județul Iași. Printre vorbitori, parlamentarii Vasile Câtea și Bogdan Cojocaru și șeful PSD Iași (municipiu), Marius Ostaficiuc.

După cum se poate vedea în imaginile filmate la Schitu Duca, oamenii nu respectă nici un fel de regulă de distanțare, la discursuri se asistă umăr la umăr, măști se mai poartă, dar multe superficial iar unii din vorbitori nu se încurcă cu măști.

Liderii de partid de la oraș au ținut discursuri despre cum PSD i-a ajutat pe săteni iar sătenii ar putea și ei să ajute PSD pe 27 septembrie, la vot. Numele lui Mihai Mihalache, primarul PSD din Schitu Duca, s-a rostit des.

Grătarele au sfârâit în tot acest timp, fumul a înconjurat scena, fanfara tocmită special pentru acest prilej a acompaniat vorbele electorale și comentariile de pe margine.

Ținuta zilei a fost de culoare roșie, tricou sau cămașă, ca să se asorteze cu partidul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

4 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul