VIDEO CĂCATUL de Grindeanu pute la fel ca celălalt, de la Teleorman! Uite cum a MINȚIT fără, să clipească, azi, în Parlament!

VIDEO CĂCATUL de Grindeanu pute la fel ca celălalt, de la Teleorman! Uite cum a MINȚIT fără, să clipească, azi, în Parlament!

Căcatul de Grindeanu pute la fel de rău ca celălalt, de la Teleorman! Și minte la fel, fără să clipească!  Digi24  îl dă de gol! Grindeanu a mințit marți în Parlament, fără să clipească, că Guvernul nu a luat niciodată în discuție o ordonanță de urgență privind grațierea. Deși ea există și a fost chiar obiectul unei dezbateri publice la Ministerul Justiției.

Sorin Grindeanu, prim-ministru: „În primul rând mă aşteptam la o abordare mai profesionistă din partea PNL atunci când vine vorba de lucruri serioase. Domnule Predoiu şi stimaţi colegi din PNL, nu a fost niciodată vorba despre o ordonanţă pe graţiere. Cred că cineva din interiorul PNL, cu mai multă credibilitate şi competenţă, putea să susţină această moţiune”.

Nu numai că ordonanța de urgență privind grațierea a fost luată în discuție, dar ca dovadă ea este încă publicată pe site-ul Ministerului Justiției. A fost pusă acolo acum trei săptămâni, pe 18 ianuarie, în aceeași zi în care pe site-ul Ministerului Justiției era pusă și ordonanța care modifică și codurile penale.

Pe site-ul Ministerului Justiţiei, la secţiunea dedicată comunicatelor de presă, acest proiect a fost postat în data de 18 ianuarie, iar opt zile mai târziu s-a anunţat că dezbaterea publică va avea loc în data de 30 ianuarie la sediul ministerului.

Atât proiectul, cât şi nota de fundamentare, sunt încă pe site-ul Ministerului justiţiei!!!

Urmăriți materialul făcut de  Digi24 :


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...