VIDEO Câine călcat intenţionat cu maşina. Şoferul fără milă, căutat de Poliţie

VIDEO Câine călcat intenţionat cu maşina. Şoferul fără milă, căutat de Poliţie

Un caz de cruzime asupra animalelor este anchetat de către poliţiştii sălăjeni. O mașină de teren trece aparent intenționat, fără să frăneze, peste un câine care stătea în mijlocul drumului.

Poliţiştii sălăjeni au deschis dosar penal după ce pe reţelele de socializare a fost publicată o filmare, în care şoferul unui autoturism de teren trece cu maşina peste un câine care se odihnea pe mijlocul carosabilului. Incidentul a avut loc în 8 ianuarie şi a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe casa unui localnic, scrie Adevărul.ro

„Priviţi aceste filmări cum acest om fără suflet, conduce masina cu nr. SJ 01 … şi calcă în plin acest câine fără sa frineze deloc. În filmarea a doua iese proprietarul să-l oprească, iar el calcă acceleraţia mai tare, ocoleşte şi pleacă. Rezultatul – în poza trei, unde se vad şi urmele. Poate într-o zi frânele acelei maşini să se răzbune pe el”, este mesajul postat pe Facebook de Otilia Mitre.

În cele două video-uri postate se vede cum persoana aflată la volanul maşinii trece cu rotile peste patruped, deşi putea evita acest lucru. Când proprietarul animalului iese în stradă şi îi face semn să oprească, şoferul îşi vede de drum.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!