VIDEO Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit la 26 de ani, într-un accident aviatic

VIDEO Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit la 26 de ani, într-un accident aviatic

Marilia Mendonca, în vârstă de 26 de ani, una dintre cântăreţele cele mai iubite din Brazilia, a murit vineri într-un accident de avion produs în statul brazilian Minas Gerais, relatează sâmbătă Reuters şi AFP.

Producătorul cântăreţei, unchiul ei, pilotul şi copilotul avionului au murit, de asemenea, în momentul prăbuşirii avionului privat de mici dimensiuni în care se aflau, a anunţat biroul de presă al cântăreţei.


Potrivit poliţiei, cauza probabilă a accidentului a fost coliziunea cu o antenă.

Foto: Marilia Mendonca / Facebook.com


Câştigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, Marilia Mendonca a fost una dintre cele mai mari nume ale muzicii "sertanejo", un gen muzical apropiat de "country" şi foarte popular în Brazilia.

Avionul plecase din oraşul Goiania şi se îndrepta către Caratinga, unde Mendonca urma să susţină un concert vineri seară, potrivit site-ului de ştiri G1.


Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avionul privat, anunţând "un week-end de spectacole".


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...