VIDEO Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit la 26 de ani, într-un accident aviatic

VIDEO Cântăreaţa braziliană Marilia Mendonca a murit la 26 de ani, într-un accident aviatic

Marilia Mendonca, în vârstă de 26 de ani, una dintre cântăreţele cele mai iubite din Brazilia, a murit vineri într-un accident de avion produs în statul brazilian Minas Gerais, relatează sâmbătă Reuters şi AFP.

Producătorul cântăreţei, unchiul ei, pilotul şi copilotul avionului au murit, de asemenea, în momentul prăbuşirii avionului privat de mici dimensiuni în care se aflau, a anunţat biroul de presă al cântăreţei.


Potrivit poliţiei, cauza probabilă a accidentului a fost coliziunea cu o antenă.

Foto: Marilia Mendonca / Facebook.com


Câştigătoare a unui premiu Latin Grammy în 2019, Marilia Mendonca a fost una dintre cele mai mari nume ale muzicii "sertanejo", un gen muzical apropiat de "country" şi foarte popular în Brazilia.

Avionul plecase din oraşul Goiania şi se îndrepta către Caratinga, unde Mendonca urma să susţină un concert vineri seară, potrivit site-ului de ştiri G1.


Cu câteva ore înainte de accident, ea a postat pe reţelele de socializare un videoclip în care se pregătea să se îmbarce în avionul privat, anunţând "un week-end de spectacole".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 Noul război? Amănunte care dau fiori...

4 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului