VIDEO Carmen Dan, AUDIATĂ la Parchetul General! Spune că va da lămuriri despre demisie „cât de curând”

VIDEO Carmen Dan, AUDIATĂ la Parchetul General! Spune că va da lămuriri despre demisie „cât de curând”

Ministrul de Interne Carmen Dan a sosit joi dimineață la Parchetul General pentru a fi audiată în dosarul în care a acuzat că a găsit un microfon în priza locuinței.

Actualizare 12:25. Audierea ministrului de Interne s-a încheiat.

„Am răspuns întrebărilor puse de procurori, am clarificat aspectele care trebuiau clarificate. În ceea ce privește declarațiile primului ministru voi da lămuriri cât de curând”, a declarat Carmen Dan, după audiere.

Carmen Dan nu a vorbit cu presa la intrarea în sediul DIICOT. Jurnaliștii au întrebat-o dacă își va da demisia, în urma scandalului din Poliție cu polițistul-pedofil, și în urma căruia a cerut demiterea șefului Poliției Române, solicitare care s-a lovit de refuzul premierului Mihai Tudose.

La finalul lunii noiembrie 2017, Carmen Dan a anunţat că a găsit în apartamentul închiriat în care locuieşte un dispozitiv de înregistrare şi a făcut plângere pentru violare de domiciliu. 

„Am găsit un dispozitiv de înregistrare într-una dintre camerele apartamentului în care locuiesc. Dispozitivul l-am găsit într-o priză de telefon, nu era la vedere. Era conectat la o sursă de alimentare şi avea şi o baterie”, a spus atunci ministrul de Interne.

Carmen Dan a precizat că nu locuieşte într-un imobil al RA-APPS, apartamentul fiind închiriat.

 Un SRL a fost chemat să „descopere” microfonul din priza lui Carmen Dan.

În data de 29 noiembrie 2017, ministrul Carmen Dan a apelat la doi foşti lucrători ai DIPI, pentru a-i efectua o verificare anti-interceptare a locuinţei. 

Aceştia s-au deplasat domiciliul ministrului şi, cu un echipament care ar aparţine unei alte firme, o societate comercială care are ca obiect de activitate paza şi protecţia, au făcut o scanare anti-interceptare a vilei lui Carmen Dan. 

După minuţioase căutări, cei doi foşti ofiţeri „descoperit” un dispozitiv de interceptare la distanţă, nefuncţional, într-o priză de telefon fix unde... nici nu ar fi încăput fizic. Cu alte cuvinte era mai mare decât locul în care spune că l-a găsit Carmen Dan.

 În aceeaşi seară, ministrul Carmen Dan a declarat public că ea însăşi a găsit într-o priză un dispozitiv de înregistrare. 

Firma la care lucrează cei doi foşti lucrători DIPI este abonată la efectuarea de astfel de activităţi, mai ales în cercul de apropiaţi ai lui Liviu Dragnea, ei deparazitând sediile firmelor TelDrum în trecut, dar şi domiciliile mai multor pesedişti, dezvăluie o cunoscută publicație. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...