VIDEO Cârpele de la RTV în dialog cu protestatarii, la Cluj. De ce nu-l distribuie nimeni?

VIDEO Cârpele de la RTV în dialog cu protestatarii, la Cluj. De ce nu-l distribuie nimeni?

 Acest filmuleț ar trebui distribuit! Reporterul Romania TV s-a dus printre protestatarii fata de gratiere si modificarea legislatiei penale, in centrul Clujului, sa afle care sunt scopurile lor. In loc de raspunsuri, el s-a confruntat cu reprosurile oamenilor fata de modul in care Romania TV prezinta evenimentele. Nici cei de la Antene n-au fost primiți mai bine!

„Mi-ar fi rusine sa tin chestia asta in mana”, i-a transmis un protestatar reporterului, facand referire la microfonul inscriptionat cu Romania TV.

„Eu sunt jurnalist. Opt ani am lucrat in presa, n-as fi lucrat niciodata pentru mizeria asta, niciodata”, a spus un alt tanar din multime.

Printre protestatari se aflau si oameni in varsta, care i-au trimis pe cei de la RTV sa isi caute seful, pe Sebastian Ghita. „Cauta-ti sefu’, ma, du-te dupa sef”, „Sunteti hoti, toti, de la Romania TV, mincinosi”, le-a spus un pensionar.

In Cluj au protestat in jur de o mie de tineri. „Si Biblia zice ca faradelegea trebuie pedepsita. Ei vor ca tot noi sa fim pedepsiti?”, a declarat unul dintre vorbitori. Tinerii s-au manifestat sustinerea fata de procurori, scandand „DNA, DNA”.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...