VIDEO Cârpele de la RTV în dialog cu protestatarii, la Cluj. De ce nu-l distribuie nimeni?

VIDEO Cârpele de la RTV în dialog cu protestatarii, la Cluj. De ce nu-l distribuie nimeni?

 Acest filmuleț ar trebui distribuit! Reporterul Romania TV s-a dus printre protestatarii fata de gratiere si modificarea legislatiei penale, in centrul Clujului, sa afle care sunt scopurile lor. In loc de raspunsuri, el s-a confruntat cu reprosurile oamenilor fata de modul in care Romania TV prezinta evenimentele. Nici cei de la Antene n-au fost primiți mai bine!

„Mi-ar fi rusine sa tin chestia asta in mana”, i-a transmis un protestatar reporterului, facand referire la microfonul inscriptionat cu Romania TV.

„Eu sunt jurnalist. Opt ani am lucrat in presa, n-as fi lucrat niciodata pentru mizeria asta, niciodata”, a spus un alt tanar din multime.

Printre protestatari se aflau si oameni in varsta, care i-au trimis pe cei de la RTV sa isi caute seful, pe Sebastian Ghita. „Cauta-ti sefu’, ma, du-te dupa sef”, „Sunteti hoti, toti, de la Romania TV, mincinosi”, le-a spus un pensionar.

In Cluj au protestat in jur de o mie de tineri. „Si Biblia zice ca faradelegea trebuie pedepsita. Ei vor ca tot noi sa fim pedepsiti?”, a declarat unul dintre vorbitori. Tinerii s-au manifestat sustinerea fata de procurori, scandand „DNA, DNA”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 CTP / „Juriul de la Chișinău a acordat zero puncte României. Ce ziceți de asta?”

3 ULTIMA ORĂ Un general american anunță că Rusia ia în considerare capitularea în războiul împotriva Ucrainei

4 Aviația tactică a Rusiei a dispărut din Ucraina. De ce oare?

5 Notă internă strict secretă a FSB: Agenții ruși „cred că Putin este bolnav în faza terminală”