VIDEO Cât a oferit Tzancă Uraganu pentru prinderea hoților care i-au luat un ceas de aur cu diamante

VIDEO Cât a oferit Tzancă Uraganu pentru prinderea hoților care i-au luat un ceas de aur cu diamante

Locuința lui Tzancă Uraganu, care se află într-un complex dotat cu sisteme de supraveghere din Pipera, a fost prădată de hoți. Aceștia au plecat cu 6.000 de euro și un ceas din aur alb cu diamante, scrie Newsweek .

„Ați crezul că vă îmbogățiți, dar mai mult ați făcut deranj. Ați luat ceva, dar pentru mine nu contează. Eu fac bani mulți.

Cine mă ajută să descopăr hoții va primi 10.000 de euro recompensă. Țin să anunț că au fost patru persoane”, a anunțat Tzancă Uraganul într-un live.

”Ce voiam să vă spun. Mi s-a luat doar un ceas, este vorba despre un ceas Franck Muller din aur alb, cu diamante, și suma de 300 de milioane (n.r. în jur de 6000 de euro). Pentru că, așa cum v-am spus, nu prea țin bani în casă și cred că banii ăia erau uitați, nu știu ce s-a întâmplat de au fost banii ăia că, de obicei, nici banii ăia nu erau în casă. Toți banii pe care îi am eu sunt pe telefon, pe conturile mele. Plătesc taxe, plătesc impozite, plătesc toate astea. (…) Oamenii ăia vor plăti, mi s-a luat un ceas de aur, așa că, ca să știți, să nu vă băgați în combinație cu acel ceas, pentru că veți avea de suferit. Că o ajunge pe afară pe doi, trei lei, împărțit la 4, câți au fost, s-au ales și ei cu câțiva ani de pușcărie pentru 3000 – 4000 de euro, cât le-o veni parte. Niște fraieri. Au venit 4 inși, credeau că găsesc vreun seif”,a mai spus Tzancă Uraganu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...