VIDEO Ce frumoasă era Bianca Drăgușanu! Operațiile au transformat-o într-un avatar!

VIDEO Ce frumoasă era Bianca Drăgușanu! Operațiile au transformat-o într-un avatar!

Ce frumoasă era Bianca Drăgușanu! Operațiile au transformat-o într-un avatar!

Un videoclip cu Bianca Drăgușanu din urmă cu câțiva ani a devenit celebru pe platforma TikTok. Vedeta și-a făcut apariția în cadrul unei emisiuni TV, alături de Petrică Mâțu Stoian, însă un detaliu important a atras atenția internauților. Aceștia nu au putut să treacă cu vederea lipsa operaților estetice și frumusețea naturală.

„Pe vremea cân Bianca Drăgușanu încă mai era naturală”, a scris autorul paginii care a publicat clipul.Se pare că vedeta nu apelase pe atunci la acidul hialuronic din buze, micropigmentarea sprâncenelor sau la altor intervenții estetice. Oamenii care folosesc aplicația TikTok au rămas surprinși de superbele sale trăsături.

Filmulețul a strâns mai bine de 7 mii de like-uri și 800 de comentarii din partea celor care l-au vizionat.

„Ce frumușică era...păcat”, „Ce frumoasă era!!! Acum toată e ca o păpușă....Era mai plăcută..mai simpatică”, „Omul natural este cel mai frumos”, „Cât de bine îi stătea” sau „Aici avea ceva "retușuri" ????, încă nu era "finalizată"”, au fost doar câteva dintre observațiile oamenilor din mediul online.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…