VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja?/Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja?/Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja?/Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism.

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a publicat miercuri imagini cu un functionar de la Directia Urbanism care fuge pe strada cu dosare in brate ca sa scape de un control ordonat de primar. Directia Urbanism acorda avize pentru proiectele imobiliare din Capitala, afaceri de zeci de milioane de euro.

„Am finalizat o evaluare a activitatii la Directia Urbanism din Primaria Capitalei, urmand sa fie sesizata Comisia de disciplina pentru cercetare disciplinara pentru cativa angajati.

Cand informatia a ajuns ieri in directie, unul dintre angajati a fugit din sediul primariei, avand la el mai multe documente. In consecinta, politia a fost sesizata. Nimeni sa nu mizeze pe faptul ca vom inchide ochii la ilegalitatile din trecut”, a anuntat Nicusor Dan.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...