VIDEO Cine a protestat în Piața Victoriei: „Să vină iar PSD-ul la putere. Pentru ce să port mască? Dacă e să moară omul, tot moare”

VIDEO Cine a protestat în Piața Victoriei: „Să vină iar PSD-ul la putere. Pentru ce să port mască? Dacă e să moară omul, tot moare”

Cine a protestat în Piața Victoriei: „Să vină iar PSD-ul la putere. Pentru ce să port mască? Dacă e să moară omul, tot moare”.

Aproximativ 100 de persoane au protestat in Piata Victoriei pentru a protesta fata de „dictatura” instituita de Guvern. Printre aceștia au fost numerosi pesedisti si simpatizanti ai lui Liviu Dragnea.

„Guvern mai cretin ca asta nu cred ca a avut Romania. Ce vreau eu? Sa fie ca inainte de a veni acest guvern si sa lase omul, daca e sa moara, tot moare omul. Sa vina iar PSD-ul la putere. Au venit nermenicii… PSD-ul a furat, dar ce tunuri s-au dat acum… cu masti. Pentru ce sa port masca?

Cum cineva mai istet scoate capul, il da deoparte. Ma refer la Liviu Dragnea”, a spus pensionarul.

Vezi video de la minutul 22.00:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!