VIDEO Cine este tânăra care a întors toate scaunele la „Vocea României“. „Erau persoane care mi-au spus: «Tu nu te uiți la tine?»“

VIDEO Cine este tânăra care a întors toate scaunele la „Vocea României“. „Erau persoane care mi-au spus: «Tu nu te uiți la tine?»“

Valeria Marcu a făcut show total pe scena concursului de talente și a impresionat juriul cu o piesă a trupei Subcarpați. Toate scaunele s-au întors.

Valeria Marcu a făcut show total la „Vocea României“ Foto Captură video YouTube

Valeria Marcu este din Republica Moldova, are 21 de ani și o voce impresionantă, iar asta s-a văzut în reacția juriului. Toți membrii au apăsat butonul roșu și s-au întors, uimiți de abordarea inedită a piesei pe care Valeria a ales-o pentru audițiile pe nevăzute. Tânăra, care este studentă la Academia de Muzică, a mărturisit că a ales această piesă deoarece o scoate din tiparele sale muzicale. „Eu cânt mai mult jazz“, a spus ea.

Valeria a venit însoțită de mama ei, de la care moștenește și talentul muzical. Irina Rimes s-a întors prima și a spus: „Sper să conteze că eu am apăsat prima butonul, pentru că foarte, foarte mult vreau să vii în echipa mea“.

Ești extraordinară, ai făcut spectacol aici și ai văzut cum a reacționat publicul. Iar eu am nevoie de astfel de oameni în jurul meu“, a spus Theo Rose.

Erau persoane care îmi spuneau că nu voi reuși, îmi spuneau: «Tu nu te uiți la tine?». Poate chiar critica aia m-a motivat pe mine. Chiar aș putea spune că am început să muncesc mai mult să le demonstrez lor. Acum nu mă interesează părerea lor. Asta fac pentru mine, pentru împlinirea mea sufletească“, a spus Valeria înainte de a urca pe scenă.

Deși toți membrii juriului au încercat s-o convingă să intre în echipa lor, Valeria a ales-o, în cele din urmă, pe Irina Rimes.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep face revoluție în regulamentul antidoping. Cine propune schimbarea din temelii a politicii greșite a ITIA

2 VIDEO Imagini dramatice cu gravul accident între două autocare cu peste 60 de persoane și un TIR

3 Imagini care dau de gândit cu CTP...

4 Farmacistul reținut de DIICOT ar fi lucrat la Catena / Constantin Sonea aproviziona dealerii cu Fentanil și Oxicodonă

5 „Noi avem nevoie de o femeie la cinci ani” / Surprinzătoarele dezvăluiri despre originea etnică a lui Cristi Borcea