VIDEO Cine ne manipulează? Jandarmerița care ne-a fost prezentată fugind din spital nu este Ștefania N.! Ea și celălalt jandarm sunt ținuți și acum sub pază!

VIDEO Cine ne manipulează? Jandarmerița care ne-a fost prezentată fugind din spital nu este Ștefania N.! Ea și celălalt jandarm sunt ținuți și acum sub pază!

Cine ne manipulează? Jandarmerița care ne-a fost prezentată fugind din spital nu este Ștefania N.! Ea și celălalt jandarm sunt ținuți și acum sub pază într-o locație din București! Sursa care ne-a transmis această informație spune că cei doi sunt în pericol!

Atacul huliganilor asupra celor doi jandarmi „uitați” în afara dispozitivului este justificarea oficială a măcelului ulterior

De subliniat că jandarmii au evacuat piața după ce jandarmerița a fost agresată și pusă la pământ de huligani, însă a fost salvată de protestatari.

Șeful Brigăzii speciale de intervenție a jandarmeriei, colonelul Cătălin Paraschiv, celebrul ”om în alb”, a explicat într-un interviu că a primit informații că ”jandarmii sunt atacaţi” și ”doi oameni sunt omorâţi”.

”Pe momentul întoarcerii, s-au primit două informaţii: una transmisă de structurile de cercetare din piaţă care au transmis clar că jandarmii sunt atacaţi, că sunt la pământ, sunt călcaţi în picioare, doi oameni sunt omorâţi. Informaţia aşa a fost, probabil că ei se refereau…, după aceea am văzut şi eu imaginile la televizor cu acea fată şi cu acel băiat (…) Simultan, din dispecerat ni s-a transmis că pe televiziuni sunt imagini cu doi jandarmi întinşi la pământ care sunt călcaţi pe cap. În clipa aceea, comandantul acţiunii a luat decizia ca efectivele brigăzii speciale să acţioneze pe direcţia Springtime”, a afirmat şeful Brigăzii speciale.







Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis