VIDEO Ciolacu anunță că-l susține pe Bădălău pentru șefia Curții de Conturi! Declarații de o imbecilitate fără precedent!

VIDEO Ciolacu anunță că-l susține pe Bădălău pentru șefia Curții de Conturi! Declarații de o imbecilitate fără precedent!

Ciolacu anunță că-l susține pe Bădălău pentru șefia Curții de Conturi! Declarații de o imbecilitate fără precedent!

Ciolacu: „Știm doar că în spațiile închise se pot juca păcănele. Știm că în biserici nu se poate juca.”

Ciolacu: „De ce timp de trei luni nu s-au făcut aceste teste? S-au făcut acum în weekend. Ştie cineva câţi români au fost testaţi? A venit vreodată guvernul să ne explice? De ce a fost intezisă testarea făcute de către Primăria Capitalei? Ca informaţia să vină întotdeauna de la Guvern. Eu nu spun că informaţiile sunt false. Faptul că se doreşte ca informaţia să vină doar dintr-un singur loc e manipulare", a declarat prostul din fruntea PSD într-o conferinţă de presă.

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat luni într-o conferință de presă că îl susține și îl va vota pe Niculae Bădălău pentru șefia Curții de Conturi.

”Eu îl voi susține pe dl Bădălău ca parlamentar. E dreptul meu să îl susțin și e dreptul lui de a se înscrie în competiție”, a spus Ciolacu, întrebat ce îl recomandă pentru această funcție pe senatorul PSD de Giurgiu, fost condamnat de drept comun în timpul comunismului și de profesie inginer.

Niculae Bădălău, unul dintre cei mai influenți baroni locali din PSD și fost om de încredere al lui Liviu Dragnea, a făcut în noiembrie 2019, după alegerile prezidențiale, o declarație jignitoare la adresa diasporei, spunând că vreo 700 de mii de români din străinătate se află acolo legal, restul până la 3-5 milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

„Ei au 700.000 de oameni, avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia, eu știu”, a afirmat Niculae Bădălău, potrivit înregistrării postate pe Facebook de giurgiu-acid.ro.

În august 2018, Niculae Bădălău apărea într-o filmare de la o petrecere alături de un lăutar care îi dedică o melodie cu versuri jignitoare la adresa românilor plecați la muncă în străinătate: ”Să vină diaspora / Că noi ne p… pe ea”.

In anul 1988, Niculae Badalau a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare la locul de munca. Era subinginer la CAP, de unde a furat patru saci cu grau pe care i-a vandut unui localnic pentru 1200 de lei.

Badalau a fost prins de militie dupa ce, in calitate de subinginer la CAP Malu Spart, a furat patru saci de grau. El a fost condamnat la inchisoare cu executare insa a scapat in urma unei gratieri ordonata de Nicolae Ceausescu.

„In ziua de 13.11.1988, inculpatul Badalau Nicolae, subinginer la ICAPA Giurgiu, profitand de neatentia muncitorilor din cadrul Bazei de receptie Malu Spart care serveau masa de pranz, a sustras 4 saci cu grau, in greutate de 12 duble, dintr-un patul (…), vanzandu-i cu suma de 1.200 lei”, notau procurorii in actul de acuzare.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

2 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e