VIDEO Cioloș spune ce VOR americanii de la șefii țării

VIDEO Cioloș spune ce VOR americanii de la șefii țării

"Se asteapta aici in SUA - le spuneam partenerilor americani ca nu e cazul sa ne spuna cineva asta ca o vrem si noi acasa - sa continuam lupta impotriva coruptiei si eficientizarea administratiei publice", a declarat miercuri dimineata premierul Dacian Ciolos la Ambasada Romaniei din Washington dupa intalnirile cu vicepresedintele american Joe Biden si mai multi oficiali americani.

"Fara o administratie eficienta nu numai ca nu vin investitorii, dar ii fugarim. Guvernul a inceput si o sa continue cateva reforme care sper sa fie continuate de urmatorul guvern", a mai spus Ciolos cu privire la administratia publica.

Premierul a mai spus intr-un discurs in fata romanilor din SUA ca "obiectivul principal al acestei vizite a fost sa confirmam interesul Romaniei pentru intarirea cooperarii in cadrul parteneriatului strategic cu SUA, care a livrat rezultate deja... Am vrut prin aceasta vizita sa dau un imbold si unei cooperari mai intense pe latura economica, pentru ca cea mai buna modalitate de a pastra pacea si stabilitatea e sa stimulezi prosperitatea", a mai spus Ciolos.

La întâlnirea găzduită de Ambasada României la Washington au participat peste 150 de persoane, transmite Agerpres. Reuniunea a debutat cu intonarea imnurilor naționale ale celor două țări și cu un discurs susținut de ambasadorul României în SUA, George Cristian Maior.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

3 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre