VIDEO Circ la Focșani cu Tăriceanu și unul beat îndrăgostit de el!

VIDEO Circ la Focșani cu Tăriceanu și unul beat îndrăgostit de el!

 Circ la Focșani cu Tăriceanu și unul beat îndrăgostit de el! Momente penibile la Focsani, in timpul ceremoniei de aniversare la Zilei Unirii Principatelor. Un barbat in stare de ebrietate a tinut mortis sa danseze hora tinandu-l de mana pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Tariceanu a scapat de el abia dupa ce a intervenit agresiv Oprisan.

Barbatul l-a apucat strans de mana pe Tariceanu si a refuzat sa-i mai dea drumul. Presedintele Senatului a tinut sa zambeasac in continuare, desi se afla evident intr-o situatie jenanta. A intervenit europarlamentarul Maria Grapini sa il salveze, insa nu a avut succes. Atunci a intervenit in forta presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, care a reusit sa il desparta pe individ de Tariceanu. Acesta insa se tinea in continuare de bratul lui Tariceanu.

 Individul a fost scos apoi pe sus de alti barbati, fiind transportat departe de hora la care participau inaltii oficiali.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”