VIDEO Circulaţia pe DN 14, între Daneş şi Sighişoara, a fost reluată

VIDEO Circulaţia pe DN 14, între Daneş şi Sighişoara, a fost reluată

Circulaţia rutieră pe DN 14, între Daneş şi Sighişoara, a fost reluată pentru toate categoriile de autovehicule, a anunţat, miercuri după-amiaza, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Drumarii de la CNAIR, reprezentanţi ai ISU Mureş, ai Poliţiei Rutiere Sighişoara şi ai Ocolului Silvic Sighişoara au asigurat activităţile de toaletat arborii ce prezentau riscul de a cădea pe carosabil", menţionează CNAIR.



Din cauza pericolului ridicat de căderi de arbori pe partea carosabilă, Poliţia Rutieră împreună cu CNAIR au luat miercuri decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe acest sector de drum între km 87+600 şi km 89+400.

Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri sunt mobilizate pentru Cod roşu şi toate utilajele sunt pregătite pentru a acţiona acolo unde este cazul.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, pe site-ul companiei, dar şi paginile de facebook şi Twitter ale CNAIR.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”