VIDEO Circulaţia pe DN 14, între Daneş şi Sighişoara, a fost reluată

VIDEO Circulaţia pe DN 14, între Daneş şi Sighişoara, a fost reluată

Circulaţia rutieră pe DN 14, între Daneş şi Sighişoara, a fost reluată pentru toate categoriile de autovehicule, a anunţat, miercuri după-amiaza, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Drumarii de la CNAIR, reprezentanţi ai ISU Mureş, ai Poliţiei Rutiere Sighişoara şi ai Ocolului Silvic Sighişoara au asigurat activităţile de toaletat arborii ce prezentau riscul de a cădea pe carosabil", menţionează CNAIR.

 Din cauza pericolului ridicat de căderi de arbori pe partea carosabilă, Poliţia Rutieră împreună cu CNAIR au luat miercuri decizia închiderii circulaţiei rutiere pentru toate categoriile de autovehicule pe acest sector de drum între km 87+600 şi km 89+400.

Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri sunt mobilizate pentru Cod roşu şi toate utilajele sunt pregătite pentru a acţiona acolo unde este cazul.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, pe site-ul companiei, dar şi paginile de facebook şi Twitter ale CNAIR.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați