VIDEO Cîţu: Prezenţa la şedinţa de guvern arată dacă susţinem sau nu susţinem dezvoltarea României

VIDEO Cîţu: Prezenţa la şedinţa de guvern arată dacă susţinem sau nu susţinem dezvoltarea României

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat vineri că în şedinţa de guvern de la ora 16,00 urmează să fie adoptată ordonanţa pentru aprobarea Programului "Anghel Saligny" şi a arătat că şedinţa va avea loc şi în absenţa miniştrilor USR PLUS.

"Astăzi va fi aprobat Planul Naţional de Investiţii. Marţi, rectificarea bugetară, ca banii să poată să meargă mai departe. Sunt deja centre de vaccinare unde nu s-a mai plătit, înţeleg, de două-trei luni de zile. Acei bani trebuie să ajungă la aceşti oameni cât mai repede. De aceea avem nevoie de toată lumea în şedinţa de guvern, pentru că cine nu vine la şedinţa de guvern înseamnă că nu susţine aceste programe", a arătat el într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Parlamentului.

Cîţu a subliniat că Planul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" figurează în programul de guvernare, la pagina 97, unde sunt prevăzute: extinderea reţelei de apă şi canal, precum şi modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene şi locale.

"La ora 16,00, astăzi, avem o şedinţă de guvern foarte importantă. O şedinţă de guvern în care se va aproba Planul de Investiţii 'Anghel Saligny', plan care este în programul de guvernare (...) Dezvoltarea României este o prioritate pentru această coaliţie. Prezenţa la şedinţa de guvern arată dacă susţinem sau nu susţinem dezvoltarea României", a spus premierul.

Totodată, a sugerat varianta unei demisii de onoare pentru membrii Guvernului care ar depune o moţiune de cenzură. Cîţu a afirmat că şedinţa se va desfăşura şi în lipsa miniştrilor USR PLUS.

"Şedinţa de guvern merge mai departe astăzi. (...) Eu cred că în România, astăzi, mai avem onoare şi atunci, în momentul în care toţi am ieşit în stradă împotriva lui Liviu Dragnea, care şi-a dat jos propriul guvern, atunci când depui moţiune împotriva propriului guvern poate că o demisie de onoare...", a spus Florin Cîţu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”