VIDEO Clanul interlop Ștoacă îl face mincinos pe Nuțu Cămătaru

VIDEO Clanul interlop Ștoacă îl face mincinos pe Nuțu Cămătaru

Un lider al cunoscutului clan Ștoacă dezminte lucrurile relatate de interlopul Nuțu Cămătaru în cartea sa, „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Nicu Spaniolu, membru marcant al grupării, a luat atitudine.

Acesta neagă că Nuțu și Sile Cămătaru l-ar fi bătut pe Foro, un membru al clanului Ștoacă, la un botez la care Ion Balint a fost naș.

„Este adevărat că a avut o altercație cu Foro. La ieșire, când a dat să plece, Sile a scos un spray și a dat către Foro. Normal că ne-am băgat între ei să nu se strice petrecerea. Prieten ne era și Foro, și acum ne este prieten. La fel și Nuțu, mai ales că ne boteza copilul. Vă dați seama că era o situație delicată, nu puteai să te bagi pentru unul sau pentru altul.

În noaptea botezului s-a întâmplat un incident neplăcut. Este adevărat, botezul a fost făcut în fața blocului, la un cort, cum se făcea pe timpurile alea. Era după Revoluție, la câteva luni.

Erau foarte mulți din neamul nostru, aproape toți. Printre numele mai importante a fost și Foro, băiatul lui Șampi. Nu a fost Noiembrie acolo! De ce spun asta? Pentru că Nuțu, la pagina 119-120 aduce în discuție întâmplarea asta. El afirmă că s-a întâmplat o belea între noi, acolo și că ne-ar fi bătut. Așa se înțelege ce scrie acolo.

Spun asta în contextul în care el afirmă în carte că noi ne-am fi dat de partea lui, l-am fi trădat pe Foro. Mai mult, el afirmă că Foro era acolo cu brigadă… nu era cu nici o brigadă, el venise cu un copil mic, un pungaș, în cheamă Tudorică, nu știu mai trăiește”, a povestit Nicu Spaniolu.

Nicu Spaniolu spune că nicio persoană din clanul Ștoacă nu a luat vreodată bătaie de la Nuțu Cămătaru sau apropiații lui.

Tot el afirmă că atunci când și-a dat seama că este groasă, le-a făcut semn alor lor să iasă afară. Și că după aia s-a apucat de ăștia care a avut scandal cu el, de Foro, că s-a pus cu Sile cu pumni și cu picioare. Că a ridicat ăla un topor… Nimic nu este adevărat, fraților!

Este adevărat că după ce au ieșit din cort, Bibi, prietenul lor bun, a dat să fugă cu mașina și fără să vrea l-a lovit pe tatăl lui Cioară și a lui Bică. În rest, nicio bătaie, niciun pumn, nicio palmă…”, a mai povestit liderul clanului Ștoacă.

Nicu Spaniolu, mesaj către Nuțu Cămătaru: „Copilul tău consumă droguri”

De asemenea, Nicu Spaniolu îi reproșează lui Nuțu Cămătaru dezvăluirea din carte, că fina lui a trecut printr-o depresie din cauza consumului de droguri. A ținut să precizeze că astfel de situații ar fi trebuit să rămână în familie, amintindu-i lui Ion Balint că inclusiv fiul său ar fi consumator de stupefiante.

Ce vreau să-și mai spun: ce i s-a întâmplat nepoatei mele, Anicuța, atunci, episodul ăla pe cu care ai început (în carte, n.r.) se poate întâmpla la oricine. Nu uita că la noi, în Ferentari, se droghează multă lume, inclusiv copilul tău! Este adevărat că a făcut nepoată-mea o depresie, îi mulțumim lui Dumnezeu că și-a revenit. Aș fi vrut, din partea ta, decât să fi scris acolo în carte, să o iei pe nepoată-mea, s-o consolezi în memoria prietenului tău care a murit în brațele tale”, a încheiat Nicu Spaniolu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...