VIDEO Coproducţia maghiaro-română ''Eden'' - premiera bucureşteană în perioada 21 - 23 mai

VIDEO Coproducţia maghiaro-română ''Eden'' - premiera bucureşteană în perioada 21 - 23 mai

Coproducţia maghiaro-română "Eden" în regia Agnes Kocsis va avea premiera pe marile ecrane bucureştene în perioada 21 - 23 mai, informează un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

"'Eden' spune povestea Evei, o femeie alergică la tot felul de substanţe chimice, la unde radio şi la câmpuri electrice. E forţată, deci, să trăiască în izolare totală. Singurele fiinţe cu care intră în contact sunt fratele ei şi doctorii care o supun la diverse experimente. Într-o zi, un psihiatru îşi propune să cerceteze dacă boala ei este una reală sau imaginară şi între cei doi se naşte o legătură specială. Oare iubirea o poate salva pe Eva?", potrivit sinopsis-ului peliculei.

 Din distribuţie fac parte actriţa croată Lana Baric, alături de Daan Stuyven, cunoscut muzician şi compozitor belgian, Lorant Bocskor-Sallo, actor maghiar din România, şi Maya Roberti.

Filmul a avut premiera mondială în 2020 la Festivalul Internaţional de Film de la Rotterdam şi, ulterior, a fost selectat la festivalurile de la Minsk, Ghent, Wroclaw şi Salonic.

"Eden" este coprodus de Libra Film Productions şi este prezentat în cinematografele din ţară de Transilvania Film. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată sfidarea României...

2 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 România are 18 miliardari, cu 7 mai mulți decât anul trecut