VIDEO Cristi Săpunaru a provocat două penaltyuri şi a luat "roşu" în Atletico Madrid - Elche, scor 2-0

VIDEO Cristi Săpunaru a provocat două penaltyuri şi a luat "roşu" în Atletico Madrid - Elche, scor 2-0

Mai întâi, Săpunaru a ratat o ocazie pentru echipa sa, la o reluare cu capul (minutul 26), în urma unui corner. Românul, care a jucat pentru prima dată pe postul de fundaş stânga, a fost sancţionat în minutul 48 pentru un fault la Raul Garcia, în careu. Săpunaru a luat "galben" şi Atletico a primit penalty, ratat însă de David Villa.

Atletico a dat gol abia în minutul 71, când Miranda a înscris cu capul.

În minutul 90, Săpunaru l-a împins pe Diego Costa în careu, a fost eliminat, iar atacantul spaniol n-a mai ratat de la 11 metri: 2-0 pentru Atletico.

În urma acestui rezultat, madrilenii se menţin în fruntea clasamentului şi au nevoie să câştige 3 din ultimele 4 partide rămase de disputat pentru a cuceri titlul. Atletico mai are de jucat cu Valencia, Levante (ambele în deplasare), Malaga (acasă), Barcelona (deplasare).

Elche e pe locul 15 şi are doar 3 puncte peste Getafe, echipa lui Contra, prima formaţie sub linia retrogradării.

Fazele din Atletico - Elche

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

3 Surprinzătoarele afirmații ale unui analist ungur, care susține că bazele americane din România și Polonia ar putea fi folosite pentru a ocupa vestul …

4 VIDEO Rusia a încasat sâmbătă o lovitură cruntă din partea Ucrainei

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...