VIDEO CTP: Comunicatul lui Dragnea și Tăriceanu este un fals și o uzurpare de calități oficiale. Se va sesiza cineva?

VIDEO CTP: Comunicatul lui Dragnea și Tăriceanu este un fals și o uzurpare de calități oficiale. Se va sesiza cineva?

Comunicatul Parlamentului cu privire la mesajul transmis de SUA este un act fals, spune scriitorul şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu, la  Digi24 .

 

Invitat la "Jurnalul de Seară", el a explicat că preşedinţii celor două camere din Parlament, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au săvârşit uz de fals prin acest document pentru că parlamentarii nu au fost consultaţi.

„Acolo e fals, şi uz de fals şi uzurpare de calitati oficiale. Se spune în acel comunicat - "Parlamentul României luând act" - Parlamentul României nu a luat niciun act de nimic. Nu a fost comunicat, nu a fost trecut prin protocol, nu a fost votat nimic. E un fals ordinar.

Categoric ar trebui să vorbească domnul Iohannis. E o chestiune de securitate naţională şi o chestiune esenţială de politică internaţională, politică externă a României. Responsabilul principal pentru politica externă şi pentru securitate naţională în România este preşedintele României”, a declarat Cristian Tudor Popescu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...