VIDEO CTP: Dragnea a fost pus în faţa a două situaţii în premieră. Aşa că, pe faţa lui s-a citit acum ura sinceră

VIDEO CTP: Dragnea a fost pus în faţa a două situaţii în premieră. Aşa că, pe faţa lui s-a citit acum ura sinceră

CTP: Dragnea a fost pus în faţa a două situaţii în premieră. Aşa că, pe faţa lui s-a citit acum ura sinceră.

Liviu Dragnea s-a confruntat cu două situaţii în premieră în legătură cu audierea sa la Parchet privind declaraţiile despre tentativa de lovitură de stat. În primul rând, partidul nu a mai trimis pe nimeni să-l protejeze, iar în al doilea rând, Dragnea a fost chemat să dea explicaţii pentru afirmaţiile sale, deşi nu se aştepta la asta, a spus la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

 

 „Important e ce vedem. Acum aproape un an, partidul trimitea o gască de bodyguarzi cu cefe groase, cu mutre de interlopi care să-l protejeze la Parchet. Acum a fost singur, partidul nu a mai trimis niciun haidamac care să-l protejeze, aşa că a trebuit să facă faţă întrebărilor.

Pentru că s-a aflat în această situaţie nouă, pe figura lui s-a putut citi în sfârşit, sinceră, dincolo de ipocrizia pe care reuşea să o afiseze, s-a citit ura puternică, sinceră faţă de viermii care îndrăznesc să-i pună întrebări, să-i ia aerul.

Dragnea a făcut aceste declaraţii nu ca să fie chemat la Parchet, dimpotrivă, sunt pe principiul: eu am zis, voi să demonstraţi.

O nouă premieră, el e chemat şi întrebat cum e cu lovitura de stat. Din moment ce spune că a avut informaţii privind producerea unei lovituri de stat şi nu a făcut nicio sesizare ctre nicio instituţie a statului.

Mai mult, întrebat de procurori de unde aţi avut aceste informaţii, el spune: nu m-a informat nicio instituţie. Atunci intrebarea e de unde primeşte el informaţii despre lovituri de stat?

Pentru că nu s-au luat măsurile pe care le prevăd legile legat de o lovitură de stat pe care el ar fi trebuit să le declanşeze, el trebuie să răspundă cum şi-a permis să lanseze asemenea informaţii în spaţiul public fără să aibă ncio dovadă. El spune că nu a depus niciun document.

Atunci intrebarea este cu ce se va solda din punct de vedere judiciar fapta lui Dragnea, această dezinformare gravă a opiniei publice făcută din înălţimea funcţiei de stat”, a comentat Cristian Tudor Popescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...