Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

VIDEO cu momentul în care un operator TVR n-a mai suportat și i-a spus adevărul ăluia de la Coaliția pentru Familie: Ce penibili sunteți!

VIDEO cu momentul în care un operator TVR n-a mai suportat și i-a spus adevărul ăluia de la Coaliția pentru Familie: Ce penibili sunteți! 

Emisiunea „Pulsul zilei“, difuzată de TVR 1, a fost întreruptă după ce un operator a folosit un limbaj considerat neadecvat la adresa lui Mihai Gheorghiu, preşedintele Coaliţiei pentru Familie. Postul public, cât şi realizatorul au prezentat scuze telespectatorilor şi au anunţat că angajatul va fi tras la răspundere. 

Ediţia din 28 septembrie a emisiunii „Pulsul Zilei“ a fost întreruptă de realizatorul Radu Andrei Tudor după ce unul dintre operatorii postului i-a spus adevărul în față reprezentantului Coaliţiei pentru Familie.

În timpul dezbaterii electorale „Pro şi contra referendum“, rugat să transmită un mesaj românilor privind votul din 6 şi 7 octombrie, preşedintele CpF Mihai Gheorghiu a fost bruiat de cameraman, care i-a spus că este penibil.

„Votăm protecţia constituţională a definiţiei căsătoriei în termeni juridici. Votăm pentru viitorul... Operatorul dumneavoastră ne transmite mesaje: «Ce penibil sunteţi!». Foarte interesant şi elocvent“, i s-a adresat Gheorghiu realizatorului TVR 1.

Jurnalistul şi-a rugat colegii să se comporte civilizat şi a prezentat scuze atât invitaţilor, în platou fiind şi Romaniţa Iordache, de la Fundaţia Accept, cât şi telespectatorilor: „Vă cer scuze eu în numele colegilor din platou. Chiar îmi pare rău“. La scurt timp, Radu Andrei Tudor a pus punct emisiunii.

Înainte, Gheorghiu a precizat că referendumul este un drept, la fel cum este şi boicotul lui şi a făcut apel la înţelegerea îngrijorării arătate de cei 3 miliioane de semnatari ai iniţiativei, fără a-i dispreţui. Ulterior, TVR 1 a transmis o poziţie privind incidentul din platou, prezentând scuze pentru „limbajul neadecvat care a condus la întreruperea emisiunii“.

„Societatea Română de Televiziune cere scuze scuze invitaţilor din emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident. Conducerea televiziunii va face toate demersurile potrivit dispoziţiilor legale şi regulamentelor interne pentru a stabili persoanele culpabile şi răspunderea acestora. Societatea Română de Televiziune îşi respectă misiunea publică, potrivit Legii nr. 41/1994, informând imparţial, echidistant şi cu obiectivitate publicul său cu privire la toate evenimentele de interes major“, a transmis TVR 1.

Incidentul, începând cu minutul 33.30:

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 PSD se SCINDEAZĂ după congres? Liderii Sudului pun la cale un nou partid: Fără Oltenia, PSD ajunge la 10%!

2 ALARMĂ Firea începe să dea MARILE TUNURI pentru care-a fost împinsă în fruntea Capitalei?

3 ALARMĂ Puterea a votat împotriva desființării pensiilor speciale, dar lasă elevii fără navetă școlară și fără …

4 Informație. Sute de primari PSD își negociază plecarea din partid după prezidențiale! Primar PSD: Dobitocii de…

5 SURSE DNA s-a trezit! Doi miniștri din Guvernul Dăncilă, în lucru!

recomandări

Te ia DNA: Sorin Oprescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Să mergi cu bicicleta pe sfoară în Alpi necesită ceva curaj