VIDEO Cum a fost pus la pământ atacatorul de pe London Bridge de trecători curajoși înarmați cu un dinte de narval și un extinctor

VIDEO Cum a fost pus la pământ atacatorul de pe London Bridge de trecători curajoși înarmați cu un dinte de narval și un extinctor

Un bărbat care în timpul atacului terorist de sâmbătă din Londra se afla în clădirea asociației negustorilor de pește a luat un dinte de narval lung de peste 1,5 metri de pe perete și s-a dus să se lupte cu atacatorul, scrie Daily Mail.

Acesta, împreună cu alți bărbați care au intervenit, unul înarmat cu un extinctor pe care îl folosește pentru a-l ține la respect pe atacator, iar altul cu ceea ce pare un băț, reușesc să-l pună la pământ pe terorist.

Grupul de șase bărbați îl dezarmează, dar apoi observă că atacatorul purta o vestă explozivă (care s-a dovedi ulterior falsă), așa că se retrag, teroristul fiind apoi împușcat mortal de poliție.





Bărbatul înarmat cu dintele de narval este considerat erou pe rețelele de socializare:

Narvalul este un cetaceu din aceeași familie cu beluga, ce trăiește în oceanul Arctic. Masculii au un dinte lung ce poate ajunge la 2 metri și 10 kilograme, dinte ce ar fi dus la apariția legendelor privind inorogii.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”