VIDEO Cum a umilit-o stăpânul Dragnea pe sluga Dăncilă! Moment tragic pentru femeile acestei țări!

VIDEO Cum a umilit-o stăpânul Dragnea pe sluga Dăncilă! Moment tragic pentru femeile acestei țări!

Cum a umilit-o stăpânul Dragnea pe sluga Dăncilă! Moment tragic pentru femeile acestei țări! 

Momente halucinante la Parlament cu Dragnea și Proasta! N-a lăsat-o să răspundă la o întrebare și apoi a împins-o să plece la Guvern! Oameni buni, trebuia să vedeți în direct cum își umilește stăpânul sluga. Cum i-a arătat cine trebuie să vorbească. 

Prima întrebare. Proasta a fost întrebată ce spune despre cererea senatoarei Doina Fedorovici de a fi suspendat președintele Iohannis în urma declarațiilor pe care le-a făcut despre ea. Nici n-a apucat să înceapă o propoziție că Dragnea a întrerupt-o și i-a spus reporteriței care întrebase că la astfel de întrebări răspunde numai el, șeful partidului! Fix așa s-a întâmplat. Știți ce-a urmat? Ea repetat ce spusese stăpânul, că președintele partidului răspunde la aceste întrebări!

A doua întrebare. Despre scrisoarea Corinei Crețu. „Știu de scrisoarea doamnei Corina Crețu. Acea scrisoare este o evaluare a activităţii din punct de vedere al Transporturilor pentru anul trecut. Pe 21 voi avea o întâlnire cu doamna comisar la Bacău. Am vorbit cu ministrul Transporturilor pentru a vedea cum accelerăm procesul de absorbire a fondurilor europene”, a apucat să spună Dăncilă. În momentul în care a vrut să continue răspunsul, Dragnea a apucat-o pe după umăr și împingând-o, a spus: „Doamna prim-ministru are ședință de guvern, trebuie să plece.”

Și a împins-o până când Proasta, ușor contrariată, și fără să mai spună ceva, a plecat!

Este însă jenant că niciun reporter aflat de față n-a intervenit pentru a taxa comportamentul stăpânului față de slugă. Nu, stăpânul a rămas singur la declarații. Oameni buni, a fost umilitor până la cer ce-am văzut, în direct!

 Liviu Dragnea: Astea sunt întrebări pe care mi le puneați mie de obicei. De ce nu mi le puneți mie?

Reporter: Acum este doamna premier aici.

Liviu Dragnea: Doamna premier se ocupă de Guvern totuși, nu...

Viorica Dăncilă: La acest lucru, răspunsul vi-l poate da președintele partidului. Așa cum s-a spus, eu mă ocup de Guvern, nu de o decizie politică.

După ce a mai răspuns unei întrebări din partea jurnaliștilor, Dragnea a încheiat declarațiile de presă spunând: „Am o rugămite la dvs, îmi cer scuze. Doamna prim-ministru conduce Guvernul și are ședință de Guvern. Vă rog să-i permiteți să meargă la ședința de Guvern.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...