VIDEO Cum arată cozile kilometrice de la granița dintre Austria și Ungaria

VIDEO Cum arată cozile kilometrice de la granița dintre Austria și Ungaria

Cozi kilometrice la granița dintre Austria și Ungaria, la punctul de frontieră Nickelsdorf. Din filmarea realizată de un cititor G4Media.ro se vede cum masina filmează coada de pe celălalt sens dar șirul de mașini nu se termină nici după trei minute de rulat în paralel. Peste 3.500 de români sunt blocați la granița dintre Austria și Ungaria, după ce autoritățile de la Budapesta au decis închiderea granițelor.

Context

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a cerut omologului ungar să deblocheze tranzitul. Ministrul Péter Szijjártó a confirmat că Ungaria va sprijini, ca măsură de excepție, aplicată o singură dată, repatrierea cetățenilor români în cel mai scurt timp posibil, urmând ca detaliile efective privind intrarea pe teritoriul Ungariei și tranzitarea acestuia până la granița cu România să fie stabilite.

Citește integral comunicatul MAE

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

3 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”