VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

VIDEO Cum arată spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan la patru zile după începerea lucrărilor

La doar patru zile de la demararea lucrărilor la spitalul cu 1.000 de paturi din Wuhan în care vor fi tratați pacienți infectați cu coronavirus, proiectul prinde contur. Chinezii au promis că lucrările vor fi finalizate pe 3 februarie.

Fundația spitalului a fost deja realizată, așa cum se vede în imaginile filmate din dronă, pblicate apoi de People’s Daily. Pe filmare se văd nenumărate mașini care pleacă și vin pe șantierul care pare un furnicar.

Spitalul Mountain God Fire, numit şi Huoshenshan este situat în suburbiile vestice ale oraşului Wuhan, epicentrul focarului de infecţie provocat de noul tip de coronavirus care a făcut deja 106 victime în China şi a infectat peste 4.500 de persoane.

Sute de constructori au fost mobilizaţi de guvernul chinez să lucreze zi şi noapte pentru a ridica în mai puţin de o săptămână un spital destinat celor infectaţi cu noul coronavirus, în timp ce un al doilea spital are termen-limită de 15 zile până la intrarea în funcţiune.
Daily Mail , spitalul va fi format dintr-o serie de clădiri temporare, după modelul centrului medical construit la Beijing în 7 zile, pentru a face faţă epidemiei SARS din 2003.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante