VIDEO Cum au „cucerit” rușii un magazin ucrainean/Au deschis casa de marcat cu baioneta, au furat parfumuri, genți, baterii și aparate de bărbierit

VIDEO Cum au „cucerit” rușii un magazin ucrainean/Au deschis casa de marcat cu baioneta, au furat parfumuri, genți, baterii și aparate de bărbierit

Serviciul de Securitate al Ucrainei a dat publicității un video în care un „comando” de 5 militari ruși „cucerește” un magazin.

Mai întâi trec doi militari ruși, unul pleacă să țină „de șase”, în timp ce al doilea își cheamă camarazii după ce vede că strada e pustie și magazinul închis. Apar încă trei camarazi, în timp ce primul sosit se pune deja pe treabă și sparge, cu patul puștii, geamul de la intrare.

Cei patru intră în vestibul și forțează a doua ușă din termopan, apoi intră fericiți în magazin, unde se răspândesc care-ncotro. Unul tăbară pe ceea ce pare a fi secțiunea de baterii, de unde ia o cantitate foarte mare (probabil pentru stațiile de emisie-recepție). Un al doilea, mai pragmatic, se duce la casa de marcat, scoate baioneta și forțează sertarul unde sunt ținute încasările.

Al treilea merge la raionul de genți, de unde ia doi rucsaci, ca să aibă în ce pune marfa furată.

Cel de-al patrulea militar rus s-a dus direct la rafturile cu deodorante și parfumuri. Se poate vedea că acesta miroase un deodorant, apoi ia două cutii cu parfum pe care le îndeasă în geanta unuia dintre camarazi.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...