VIDEO Cum MINTE cu NERUȘINARE „credincioasa” G.Firea în Postul Paștelui

VIDEO Cum MINTE cu NERUȘINARE „credincioasa” G.Firea în Postul Paștelui

Cum minte cu nerușinare „credincioasa” G.Firea chiar și în Postul Paștelui! De dragul câștigului politic, nesimțita care defilează zi de zi cu cruci la gât și cu dracu-n minte! Surprinsă, surprinsă, dar lavaliera? Cum a prins-o Antena 3 pe Gabriela Firea la treabă, ne dezvăluie  Paginademedia.ro .

„Să o surprindem pe Gabi la lucru”, îi spune lui Mihai Gâdea consiliera primăriței Capitalei. Scena „unu” are loc chiar la ușa biroului Gabrielei Firea. Actorii: Ligia Enache, consiliera Gabrielei Firea, și Mihai Gâdea, venit să facă un reportaj, în teren, din sediul renovat al Primăriei Capitalei. 

Scena doi: Mihai Gâdea deschide ușa pentru a o surprinde pe Gabriela Firea, la treabă, chiar în toiul unei ședințe „importante”. Doar că, surpriză: Gabriela Firea era deja „pregătită” pentru reportajul lui Gâdea: avea la gât microfonul lavalieră, agățat discret pe rochie.  

Scena trei: Chiar și cu lavaliera instalată absolut întâmplător la gât, Gabi Firea recunoaște că a fost surprinsă: „Ne-ați surprins într-o ședință”, i-a spus Firea lui Mihai Gâdea, în timp ce se pupau pe ambii obraji.  

Momentul, alături de un interviu amplu luat de Gâdea Gabrielei Firea a fost luni seara la Antena 3. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...