VIDEO Cum s-a răzbunat un încornorat din Brăila pe cel bănuit că-i ... nevasta

VIDEO Cum s-a răzbunat un încornorat din Brăila pe cel bănuit că-i ... nevasta

Un tânăr de 17 de ani a fost supus la umilinţe cumplite de un bărbat care suspecta că băiatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu soţia sa. Incidentul a avut loc în apropierea digului Brăila-Galaţi şi a fost filmat cel mai probabil de o cunoştinţă a agresorului.

O scenă şocantă a avut loc în Ajunul Crăciunului în vecinătatea staţiei de epurare de pe digul Brăila-Galaţi. Într-o înregistrare video apărută pe debraila.ro se vede cum un băiat este ghemuit la pământ, iar un bărbat îl loveşte şi îl batjocoreşte pe motiv că ar fi avut o relaţie cu soţia sa.

Agresorul şi-ar fi trimis intenţionat soţia la o întâlnire cu tânărul de 17 ani pentru a-l prinde în fapt, după care l-a luat la bătaie.

Adolescentul i-a cerut de mai multe ori iertare, dar nu a reuşit să îl înduplece pe bărbat, care l-a dezbrăcat apoi de haine şi l-a abandonat pe marginea şoselei.

Victima a cerut ajutor la 112, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru lovire şi alte violenţe. Tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale după cele întâmplate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...