VIDEO Cum s-a răzbunat un încornorat din Brăila pe cel bănuit că-i ... nevasta

VIDEO Cum s-a răzbunat un încornorat din Brăila pe cel bănuit că-i ... nevasta

Un tânăr de 17 de ani a fost supus la umilinţe cumplite de un bărbat care suspecta că băiatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu soţia sa. Incidentul a avut loc în apropierea digului Brăila-Galaţi şi a fost filmat cel mai probabil de o cunoştinţă a agresorului.

O scenă şocantă a avut loc în Ajunul Crăciunului în vecinătatea staţiei de epurare de pe digul Brăila-Galaţi. Într-o înregistrare video apărută pe debraila.ro se vede cum un băiat este ghemuit la pământ, iar un bărbat îl loveşte şi îl batjocoreşte pe motiv că ar fi avut o relaţie cu soţia sa.

Agresorul şi-ar fi trimis intenţionat soţia la o întâlnire cu tânărul de 17 ani pentru a-l prinde în fapt, după care l-a luat la bătaie.

Adolescentul i-a cerut de mai multe ori iertare, dar nu a reuşit să îl înduplece pe bărbat, care l-a dezbrăcat apoi de haine şi l-a abandonat pe marginea şoselei.

Victima a cerut ajutor la 112, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru lovire şi alte violenţe. Tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale după cele întâmplate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

4 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

5 Foarte interesante amănunte!