VIDEO Cum s-a răzbunat un încornorat din Brăila pe cel bănuit că-i ... nevasta

VIDEO Cum s-a răzbunat un încornorat din Brăila pe cel bănuit că-i ... nevasta

Un tânăr de 17 de ani a fost supus la umilinţe cumplite de un bărbat care suspecta că băiatul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu soţia sa. Incidentul a avut loc în apropierea digului Brăila-Galaţi şi a fost filmat cel mai probabil de o cunoştinţă a agresorului.

O scenă şocantă a avut loc în Ajunul Crăciunului în vecinătatea staţiei de epurare de pe digul Brăila-Galaţi. Într-o înregistrare video apărută pe debraila.ro se vede cum un băiat este ghemuit la pământ, iar un bărbat îl loveşte şi îl batjocoreşte pe motiv că ar fi avut o relaţie cu soţia sa.

Agresorul şi-ar fi trimis intenţionat soţia la o întâlnire cu tânărul de 17 ani pentru a-l prinde în fapt, după care l-a luat la bătaie. 

Adolescentul i-a cerut de mai multe ori iertare, dar nu a reuşit să îl înduplece pe bărbat, care l-a dezbrăcat apoi de haine şi l-a abandonat pe marginea şoselei.

Victima a cerut ajutor la 112, iar poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru lovire şi alte violenţe. Tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale după cele întâmplate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România